Ons aanbod en uw aanvraag

Op zoek naar een tweedehands bouwmachine? Albo Verkoop beschikt over een uitgebreid aanbod van graafmachines, dumpers, heftrucks, wiel- en knikladers, verreikers, hoogwerkers en schaarliften van diverse merken. We beperken ons aanbod niet tot bepaalde types of volumes. Hebt u toch eerder een voorkeur voor een nieuwe machine? Laat het ons weten wat u zoekt en wij doen u een voorstel uit verschillende merken.

Ook als u in ons 2dehands aanbod niet vindt wat u zoekt, kan u met uw vraag om een specifieke machine rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij gaan vervolgens voor u in zowel binnen- als buitenland op zoek en bieden u vervolgens een keuze uit diverse types en merken die zo dicht mogelijk bij uw wens aanleunen.

Zend ons nog vandaag een aanvraag met een korte beschrijving, model, merk en technische gegevens van de machine die u zoekt, en voeg er ook de werkzaamheden bij die u voor ogen bent, zodat wij eventueel passende alternatieven kunnen voorstellen.

Bezichtigen, levering & onderhoud

Al onze bouwmachines staan online en kunnen op afspraak bekeken worden in alle details. Een richtprijs, bepaald volgens de marktprijzen op het moment van verkoop, kan u eenvoudig via een offerte online aanvragen. Na aankoop kan u ervoor kiezen om uw machine op te halen en door ons te laten leveren.

Hebt u een specifieke machine bij ons aangevraagd en een van onze voorstellen goedgekeurd voor aankoop? Dan kan u deze  eveneens bij ons ophalen of laten leveren.

Als extra service aan onze klanten biedt Albo Verkoop na aankoop de mogelijkheid van een jaarlijks onderhoud. Dit kan in onze ateliers uitgevoerd worden.

Meer weten over hoe we te werk gaan? Neem dan snel contact met ons op.